Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

In English

Selected information in English - Manually translated pages.

Google Translate Logotype
Logotyp
Bild: Gamla stan i Eksjö. Fotograf: Ulrika Adolfsson

Furulundsskolan

Furulundsskolan

 

Furulundsskolan i Mariannelund är en Fk–9 skola och tillhör den östra kommundelen i Eksjö kommun. Upptagningsområdet för Fk–6 är Mariannelunds samhälle med omnejd.

För år 7–9 kommer också eleverna från Bruzaholm, Ingatorp och Hjältevad med kringliggande landsbygd. Skolan har för närvarande ca 220 elever.

Ett arbetslag består av personalen för fk-3. Här arbetar två fk-lärare med fk och tre lärare i åk 1-3. Till arbetslaget hör även en elevassistent. 
I arbetslaget åk 4-6 arbetar tre lärare. Åk 7–9 består av ett arbetslag med ca 9 heltidstjänster. I skolan finns också en grupp med ca 20 asylsökande elever, där tre pedagoger arbetar.
På skolan finns även en resursgrupp med bland annat special pedagoger och en SVA-lärare.

Två och en halv skolledartjänster är knutna till Furulundsskolan. Den ena för barnomsorgen vid Bullerbyns förskola. och en och en halv för fk–9 och för fritidshemmet Pingvinen.

Furulundsskolan är belägen mitt i Mariannelunds samhälle. Vi har generösa utrymmen kring vår skola med möjligheter för lek och idrott.

 

Senast kontrollerad: 2015-10-22.

TranslateTranslate RSSRSS

Snabbval

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö | tfn vxl: 0381-360 00 | fax: 0381-166 00 | e-post: kommun@eksjo.se | Org.nr: 212000-0589 | Om webbplatsen| Om cookies