Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

In English

Selected information in English - Manually translated pages.

Google Translate Logotype
Logotyp
Bild: Gamla stan i Eksjö. Fotograf: Ulrika Adolfsson

Startsidan / Boende & Miljö / Trafik / Aktuellt om trafiken och trafikstörningar

Aktuellt om trafiken och trafikstörningar

Avstängning av väg 129 i december

Bild: Skylt vägarbete

Under december månad 45 kommer väg 129 att stängas av periodvis. De datum som vägen stängs av är 2-3 december klockan 7-18 och från den 4 december klockan 18 till den 7 december klockan 5. I och med detta kommer trafiken att ledas om. Se karta nedan för detaljerad information om omledningen av trafik. Vid frågor ring Lars Fjordevik på NCC ViaSafe, 070-088 77 01

application/pdf Omledning av trafik på väg 129 (971 kB) ReadSpeaker docReader:

Bild: Skylt vägarbete

Utbyte av bro på Grenadjärgatan

Holst entreprenad kommer vecka 31 att påbörja utbyte av bro på Grenadjärgatan. Arbetena beräknas pågå till den 8 december varför trafik över Eksjöån via Grenadjärgatan helt stängs av och leds om enligt karta nedan.

application/pdf Brobyte Grenadjärgatan 2017 (2 MB) ReadSpeaker docReader: Brobyte Grenadjärgatan 2017

Utöver utbyte av bro kommer även vissa vatten- och avloppsarbeten att ske. Bland annat kommer en ny pumpstation att installeras i nordöstra delen av Vildparken. Vi ber om överseende med pågående arbeten och att entreprenören visas hänsyn.

Information kommer att meddelas vid särskilt störande arbeten under entreprenadtiden.

Viktig information gällande pålningsarbeten under vecka 34 och 35

Under vecka 34 och 35 kommer särskilt bullrande arbeten att utföras på grund av pålningsarbeten i samband med arbetet att byta ut bron. Pålningsmetoden som används är borrning av stålpålar vilket inte medför särskilt stora vibrationer. Vibrationsmätare kommer ändå att monteras på ett flertal hus i närområdet.

Kontakt

Vid frågor kontakta Holst Entreprenad AB, Enock Skogman, telefon 073-520 70 02

Bild: Skylt vägarbete

Domaregatan i Eksjö stängs tillfälligt av

2017-05-05
Från och med måndagen den 8 maj kommer Domaregatan i Eksjö att helt stängas av för trafik tills vidare. Omledning kommer att ske via skyltar med orange pilar via Mariebergs- och Sofieholmsgatan. 

Då arbetet vid kvarteret Lunden går in i en ny fas med byggkroppen mot Domaregatan är en avstängning oundviklig. I möjligaste mån kommer dock öppning av gatan att ske över helger samt att blåljustrafik så snabbt det går kommer beredas tillfälle att köra igenom. 

application/pdf Karta omdirigering av trafik vid Sofieholmsgatan och Mariebergsgatan vid vissa arbeten (382 kB) ReadSpeaker docReader:

Entreprenör och kommunen hoppas på förståelse för de olägenheter som kan uppstå men arbetsmiljö och trafiksäkerhet måste prioriteras.

Senast kontrollerad: 2017-11-30.

TranslateTranslate RSSRSS

Snabbval

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö | tfn vxl: 0381-360 00 | fax: 0381-166 00 | e-post: kommun@eksjo.se | Org.nr: 212000-0589 | Om webbplatsen| Om cookies