Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

In English

Selected information in English - Manually translated pages.

Google Translate Logotype
Logotyp
Bild: Gamla stan i Eksjö. Fotograf: Ulrika Adolfsson

RSS - prenumerera på nyheter från eksjo.se

Bild: RSS-ikon

Med hjälp av ett så kallat RSS-flöde kan du hålla dig informerad om vilka nyheter som läggs in på eksjo.se utan att besöka webbplatsen.

Så här fungerar det

För att använda RSS-flöden behöver du ett program som kan läsa formatet. Många nyare webbläsare har funktionen inbyggd. Titta efter en orange symbol som ser ut som den här till höger, fast i en mindre storlek. RSS-läsare finns också till vissa mobiltelefoner och handdatorer. Programmen fungerar lite olika, så du får följa programmens anvisningar.

För att prenumerera på nyheterna från kommunens RSS-flöde klistrar du in adressen nedan i den RSS-läsare som du använder. Programmet meddelar när en ny nyhet har publicerats.

RSS-flöde - nyheter från Eksjö kommun

http://www.eksjo.se/rss/feed/nyheter 

RSS står för Really Simple Syndication eller Rich Site Summary.

 

Bevaka lediga jobb via e-post och Iphone/Android

Det finns flera sätt att se vilka lediga jobb som finns i Eksjö kommun. Utöver hemsidans information kan du prenumerera på lediga jobb som skickas till din e-post eller använda en applikation till mobilen. Läs mer om att prenumerera på lediga jobb från Eksjö kommun.

Senast kontrollerad: 2015-07-29.

TranslateTranslate RSSRSS

Snabbval

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö | tfn vxl: 0381-360 00 | fax: 0381-166 00 | e-post: kommun@eksjo.se | Org.nr: 212000-0589 | Om webbplatsen| Om cookies