Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

In English

Selected information in English - Manually translated pages.

Google Translate Logotype
Logotyp
Bild: Gamla stan i Eksjö. Fotograf: Ulrika Adolfsson

Startsidan / Kommunen / ...som organisation / Lediga jobb vid Eksjö kommun / Intresseanmälningar / Intresseanmälan - timvikarie vid Infocenter

Intresseanmälan - timvikarie vid Infocenter

Bild: Personal på Infocenter

Vill du jobba extra vid Eksjö kommuns Infocenter? 

Infocenter är en verksamhet som inriktar sig på ökad tillgänglighet och service till kommunens medborgare och besökare, näringsidkare och andra intressenter. 

Arbetet består av att vid frånvaro av ordinarie personal vara med och bemanna kommunens växelnummer. I arbetsuppgifterna ingår att svara i telefon, fånga kundens fråga och återkoppla svar alternativt hänvisa vidare till specialist. Till sin hjälp har personalen en informationsdatabas med de vanligaste frågorna och svaren samt kommunens hemsida.

Verksamheten har öppet helgfri måndag till fredag, klockan 8.00–16.30.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är serviceinriktad, har ett bra bemötande och är intresserad av att arbeta med människor. Du är utåtriktad och trivs i en miljö präglad av utveckling och tidvis högt tempo. 

Du är en van datoranvändare och hanterar informationssökning på internet. Du har inga problem med att prata med främmande personer i telefon. 

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska. Kunskaper i fler språk är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi söker dig som har möjlighet att på kort varsel vara tillgänglig för att jobba timmar när ordinarie personal är frånvarande, planerat eller oplanerat (exempelvis vid semester eller sjukfrånvaro). 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Intermittent vikarie
Omfattning: Timmar vid behov
Tillträde efter överenskommelse.

Lön

Löneform: Timlön

Intresseanmälan

Här kan du lämna din intresseanmälan som timvikarie 

Kontakt

Carola Andersson, kommunikationschef
Telefon: 0381-362 59, 073-372 24 44
E-post: carola.andersson@eksjo.se 

Senast kontrollerad: 2018-02-09.

TranslateTranslate RSSRSS

Snabbval

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö | tfn vxl: 0381-360 00 | fax: 0381-166 00 | e-post: kommun@eksjo.se | Org.nr: 212000-0589 | Om webbplatsen| Om cookies