Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

In English

Selected information in English - Manually translated pages.

Google Translate Logotype
Logotyp
Bild: Gamla stan i Eksjö. Fotograf: Ulrika Adolfsson

Sommarjobb 2018

Bild: två yngre män samtalar. Foto från Mostphotos

  • Tycker du att det är viktigt att göra skillnad?
  • Vill du göra/utföra viktiga uppgifter?
  • Vill du göra något meningsfullt sommaren 2018?
  • Vill du skaffa dig kunskap som du har nytta av längre fram i livet?

Nu har du chansen att arbeta tillsammans med oss, vi som redan har upptäckt Sveriges viktigaste jobb! Du kan läsa mer om vilka jobb som finns att söka och hur du lämnar din ansökan nedan.

Äldreomsorgen, särskilt boende och hemtjänst

 

Välkommen att arbeta inom Eksjö kommuns äldreomsorg, antingen inom särskilt boende eller hemtjänsten. Det finns fyra särskilda boenden i Eksjö kommun, tre i Eksjö tätort och ett i Ingatorp. På de särskilda boenden kan du arbeta inom demensboende, vårdboende, korttidsboende och psykiatri. Inom hemtjänsten finns det två hemtjänstområden. Hemtjänst Öster omfattas av Ingatorp och Mariannelund samt landsbygd runt omkring. Hemtjänst Eksjö omfattas av centrala Eksjö samt landsbygd runt omkring. 

Läs mer om att sommarjobba vid äldreomsorgen och gör din ansökan

Måltidsverksamhet vid sociala sektorn

Till sociala sektorns måltidsverksamhet vid Eksjö kommun kommer vi att rekrytera cirka 15 sommarvikarier. Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, både när det gäller det vi producerar men också hur vi gör det, och tycker om att arbeta i grupp.

Läs mer om att sommarjobba vid måltidsverksamheten och gör din ansökan

Verksamhet inom neuropsykiatri/psykiatri

Välkommen att arbeta som behandlingsassistent vid enheten för stöd och återhämtning, som innehåller verksamheter riktat till både barn/ungdom och vuxna. Hos oss kan du bland annat arbeta vid olika stödboenden för vuxna och unga vuxna såsom Kaserngatan 22, Färgaren och Fridhemsberg, korttidshem för barn och unga såsom Maskrosängen, Smeden och Villan, samt i stöd- och återhämtningsteam.

Läs mer om att sommarjobba vid verksamheter inom neuropsykiatri/psykiatri och gör din ansökan

Omsorgen om funktionsnedsatta

Välkommen till ett meningsfullt, viktigt och lärorikt sommarjobb inom omsorgen om funktionsnedsatta. Här arbetar du som omvårdare/personliga assistent där du hjälper brukaren i dennes hem, på fritiden och i vardagen.

Läs mer om att sommarjobba vid omsorgen om funktionsnedsatta och gör din ansökan

HVB-hem och stödboende för ensamkommande ungdomar 

Välkommen att arbeta vid ett av våra HVB-hem eller stödboende. Ungdomarna som bor i HVB-hem och stödboende är mellan 16 och 21 år. I båda boendeformerna jobbar man med att ungdomarna ska bli mer självständiga. Inom HVB arbetar man i ungdomens hem (HVB-hemmet) och inom stödboendet arbetar man utifrån en bas mot ungdomar som bor i lägenheter.

Läs mer om att sommarjobba vid HVB-hem och stödboende och gör din ansökan

Senast kontrollerad: 2018-01-25.

TranslateTranslate RSSRSS

Snabbval

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö | tfn vxl: 0381-360 00 | fax: 0381-166 00 | e-post: kommun@eksjo.se | Org.nr: 212000-0589 | Om webbplatsen| Om cookies