Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

In English

Selected information in English - Manually translated pages.

Google Translate Logotype
Logotyp
Bild: Gamla stan i Eksjö. Fotograf: Ulrika Adolfsson

Unga vuxna

En trappa upp i biblioteket finns Unga vuxna avdelningen med fack- och skönlitteratur, tecknade serier, manga och tidskrifter särskilt för tonåringar och dig på gymnasiet, men också för dig mellan 20-30+. Här kan du sitta i soffor och fåtöljer, läsa eller använda det trådlösa nätverket. Det finns också studieplatser för dig som mer vill plugga.

På samma våningsplan hittar du romaner inom genrerna fantasy, science fiction och skräck, dessutom ett bra urval av litteratur på engelska, från senaste bestsellers till klassiker och kultböcker. Det finns även lättläst på engelska.

Bland tidskrifterna hittar du Bon som rör samtida kultur och trender inom mode, konst och design; Elle och Cosmopolitan där du kan läsa om livsstil, kärlek, skönhet, mode och shopping. Ottar - en tidskrift från RFSU om om sexualitet och kärlek, samhälle, politik och kultur. För dig som är musikintresserad har vi Sonic. Vi har Level – en svensk tidning om TV-spel och tidskriften Svenska PC-gamer. Vi prenumererar också på Galago för dig som gillar tecknade serier.

 

Kontaktperson: Denise Kylvik
Tfn: 0381-361 08
E-post: denise.kylvik@eksjo.se

 

Gunhild Marie Settem (föräldraledig t.o.m. april 2018)

Senast kontrollerad: 2018-01-08.

TranslateTranslate RSSRSS

Snabbval

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö | tfn vxl: 0381-360 00 | fax: 0381-166 00 | e-post: kommun@eksjo.se | Org.nr: 212000-0589 | Om webbplatsen| Om cookies