Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

In English

Selected information in English - Manually translated pages.

Google Translate Logotype
Logotyp
Bild: Gamla stan i Eksjö. Fotograf: Ulrika Adolfsson

Dansfest i Olsbergs Arena, 29 april

Bild: Dansfest

Eksjös årliga dansfest där alla aktiva dansgrupper i Eksjö kommun samlas för att bjuda på genuin dansglädje! Vi kommer givetvis även ha med EGS Truppgymnastik samt parkourgruppen Anonymus.

Nytt för i år är att uppvisningen ligger på en lördag. Detta av praktiska skäl och för att alla som vill ska få rum i publiken! Vi delar också upp grupperna på tre föreställningar.

Klockan 13.00 visar de yngsta grupperna sina danser (inklusive trupp och ett par andra dansgrupper). Åldrar mellan cirka 4-10 år.

Övriga tider är klockan 17.00 och 19.00. Dessa föreställningar är det blandade åldrar på båda men från crika 10 år och uppåt.

Biljetter och förköp

Entré 40 kronor.
Biljett går att köpa till båda föreställningarna på eftermiddagen/kvällen (så kallad dubbelbiljett). Priset är detsamma (80 kronor), men med fördelen att du kan behålla din plats på båda föreställningarna. Vi kommer dock tömma salen emellan, men man kan då markera sin plats med exempelvis en tröja, och går in före de som står i kö.

Förköp kommer att finnas på Infocenter (före detta turistbyrån) i Eksjö samt på Emilkraften i Mariannelund. Kvarvarande biljetter säljs vid entrén. Du kan betala med kontanter, swisch eller kort. Det går smidigast/fortast att köpa förköp! Dock har man ingen förtur in i arenan men är däremot garanterad en plats!

Varmt välkomna!

Arrangörer: Dansgrupperna, Öppen ungdomsverksamhet Eksjö kommun samt Studieförbundet Vuxenskolan Eksjö

Senast kontrollerad: 2017-04-28.

TranslateTranslate RSSRSS

Snabbval

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö | tfn vxl: 0381-360 00 | fax: 0381-166 00 | e-post: kommun@eksjo.se | Org.nr: 212000-0589 | Om webbplatsen| Om cookies