Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

In English

Selected information in English - Manually translated pages.

Google Translate Logotype
Logotyp
Bild: Gamla stan, Eksjö. Fotograf: Karin Nordin

Startsidan / Pressrum / Pressmeddelande

Pressmeddelande

På den här sidan visas det senaste pressmeddelandet.
Äldre pressmeddelanden hittar du i vänstermenyn.

2015-04-15

Ny satsning med information till anhöriga och närstående

I mitten på april startar Eksjö kommun upp en ny satsning för att nå ut med allmän information till anhöriga och närstående till brukare inom hemtjänsten, särskilt boende, dagverksamheten Talgoxen, Träffpunkt Bobinen i Mariannelund eller på Träffpunkt Elvings i Eksjö. 

Med allmän information menas sådan information som i första hand rör den verksamhet som bedrivs. Det kan vara årsrelaterad information; till exempel om vilka blommor som är lämpligast i julgrupper på grund av allergier, om midsommarfiranden eller hur personalbemanningen under sommaren ser ut. Ibland kan informationen också vara en uppmaning om att till exempel vänta med att besöka en avdelning inom särskilt boende några dagar om det förekommer vinterkräksjuka. 

Den allmänna informationen kommer att skickas ut via e-post, och anhöriga och närstående kommer att få möjlighet att registrera sig som mottagare av denna information via kommunens hemsida eller Kontaktcenter. 

Förhoppningen är att denna satsning kommer att bli ett bra komplement till de betydelsefulla personliga mötena, relationerna och tillfällena till dialog som finns redan idag. 

För mer information:
Helena Martinson, äldreomsorgschef
Telefon: 0381-360 20
E-post: helena.martinson@eksjo.se

Senast kontrollerad: 2015-04-15.

TranslateTranslate RSSRSS

Snabbval

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö | tfn vxl: 0381-360 00 | fax: 0381-166 00 | e-post: kommun@eksjo.se | Org.nr: 212000-0589 | Om webbplatsen| Om cookies