Close
Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

In English

Selected information in English - Manually translated pages.

Google Translate Logotype
Logotyp
Bild: Gamla stan i Eksjö. Fotograf: Ulrika Adolfsson

Startsidan / Pressrum / Pressmeddelande / Arkiv 2017 / Tjänsterna som socialchef och personalchef tillsatta

Tjänsterna som socialchef och personalchef vid Eksjö kommun tillsatta

2017-12-28

Rekryteringarna av ny socialchef och ny personalchef till Eksjö kommun är avslutade. Bland flera välmeriterade kandidater står det nu klart att Patrik Karlsson kommer att ta vid som socialchef och att Malin Claesson kommer att ta vid som personalchef.

Bild: Patrik Karlsson

Patrik Karlsson, ny socialchef

Bild: Malin Claesson

Malin Claesson, ny personalchef

Patrik Karlsson är bosatt i Ydre och har lång erfarenhet av att arbeta som ledare vid både kommunala verksamheter och inom landstinget. Patrik kommer närmast från tjänsten som verksamhetschef vid Kvinnokliniken i Norrköping och har även arbetat som äldreomsorgschef i Tranås kommun, samt vårdenhetschef vid Region Östergötland.

Malin Claesson är bosatt i Eksjö och har utbildat sig inom hälsa, arbetsmiljö och HR, samt har ledarerfarenhet från nuvarande anställning. Malin kommer närmast från tjänsten som HR-chef vid Höglandets Räddningstjänstförbund och har även arbetat som HR-konsult vid Vetlanda kommun.

- Jag är mycket nöjd med båda dessa rekryteringar. Patriks ledarskapsförmåga och tidigare erfarenheter kommer på ett bra sätt att ta över efter nuvarande socialchef Ulla Henriksson. Malin är både drivande och eftertänksam och kommer som personalchef att bli en stor tillgång för alla anställda vid Eksjö kommun, menar Tord du Rietz, kommundirektör.

Tillsättandet av tjänsterna har skett i dialog med politiken, förvaltningsledning, underställda chefer och medarbetare, samt fackliga organisationer.

Både Patrik Karlsson och Malin Claesson kommer att tillträda sina tjänster under våren 2018. Eksjö kommun hälsar de varmt välkomna!

Kontaktperson

Tord du Rietz, kommundirektör
Telefon: 0381-360 02
E-post: tord.durietz@eksjo.se

Senast kontrollerad: 2017-12-28.

TranslateTranslate RSSRSS

Snabbval

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö | tfn vxl: 0381-360 00 | fax: 0381-166 00 | e-post: kommun@eksjo.se | Org.nr: 212000-0589 | Om webbplatsen| Om cookies