Logotyp Eksjö kommun

Ett annorlunda valborgsfirande även i år

Smittspridningen av covid-19 är fortfarande hög i Jönköpings län. Det innebär att de traditionsenliga valborgsfirandena i Eksjö kommun ställs in även i år.

Den 30 april 2021 infaller valborgsmässoafton. Inte heller i år kommer det att bli några traditionsenliga valborgsfiranden i Eksjö kommun. Detta med anledning av de nationella allmänna råden och rekommendationerna. Smittspridningen är fortsatt hög i vårt län och därför är det viktigt att vi alla fortsätter att göra det vi kan för att skydda oss själva och andra mot spridning av covid-19.

Samtliga valborgsfiranden inställda

Samtliga organiserade och traditionsenliga valborgsfiranden i Eksjö kommun ställs in. Det omfattar de årliga firandena i Eksjö, på Eksjö Camping och i Sjöängen (inklusive Ryttarspelen), i Sjöparken i Hjältevad, på Movänta Camping i Hult, på badplatsen i Ingatorp, vid Allégården i Kråkshult, i Herrgårdsparken i Mariannelund och vid Vassäng i Värne. Dessa valborgsfiranden arrangeras av olika föreningar i kommunen, och beslutet att ställa in har tagits av respektive arrangör.

Nyheten publicerad: 26 april 2021

Kontakt

Kontaktcenter

Besök:

Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö

Telefon:

0381-360 00

E-post:

kommun@eksjo.se

Fax:

0381-166 00