Information om förskola och skola

For information in other languages, please click on Translate in the site's menu to read more.

Om barnet/eleven blir sjuk

Vägledning om barn/elev blir sjuk

Barn och elever ska stanna hemma och undvika nära kontakt med andra om de är sjuk med symtom som kan vara covid-19. Barn och elever är välkomna till verksamheten när de är friska igen.

Barn och elever som insjuknar under dagen

Som vanligt kommer personal i förskola och skola att kontakta berörda vårdnadshavare om barnet eller eleven insjuknar eller allmäntillståndet försämras under dagen. Även barn och elever med utbrott av lindriga symtom kommer att skickas hem.

Uppdatera era kontaktuppgifter

Via verksamhetssystemet Tieto Education kan förskolan skicka ut information till dig som vårdnadshavare. Se gärna till att du har aktuella kontaktuppgifter registrerade i Tieto Education så att du säkert får informationen som skickas via detta system. Guide, ändra kontaktuppgifter i Tieto Education

Informationen på sidan uppdaterades senast: 8 februari 2022, klockan 22.55

Hjälpte informationen dig?

Sidan senast uppdaterad:

Information om förskola och skola

Information om vad som gäller för förskola och skola angående coronaviruset covid-19

Dag före röd dag, dag före midsommarafton, julafton och nyårsafton, samt vid så kallade klämdagar stänger Kontaktcenter klockan 12.00.