Logotyp Eksjö kommun

Lediga jobb

Eksjö kommun är en stor arbetsgivare, idag arbetar cirka 1 950 personer inom förvaltningen. Bredden inom verksamheten är stor, från omsorg och skola till trafiksäkerhet och livsmedelsinspektion, vilket självklart ger samma bredd när det gäller yrken.

Ett jobb inom kommunen erbjuder dig roliga, stimulerande och varierande arbetsuppgifter med utrymme för eget engagemang och utveckling. En förmån du får som anställd i Eksjö kommun är möjligheten till löneväxling, olika lösningar som är anpassade efter individuella önskningar till exempel en extra semestervecka eller pensionssparande.

Som medarbetare i en kommun har du ett av Sveriges viktigaste jobb. Du får också en arbetsgivare som har bra kollektivavtal! Läs mer i foldern "Säg hej till ditt kollektivavtal"länk till annan webbplats

Vi använder oss av webbaserade ansökningar via Offentliga jobb. Första gången du ansöker om en tjänst skapar du ett konto. Det innebär att du kan spara ditt CV och återanvända det när du söker en annan tjänst. Välkommen att söka och bli en i gänget!

Har du frågor kontakta HR-avdelningen via Eksjö kommuns kontaktcenter,
telefon 0381-360 00 eller hr-avdelningen@eksjo.se

Eksjö kommun söker just nu

Kontakt

HR-avdelningen

Besök:

Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö

Telefon:

0381-360 00

E-post:

hr-avdelningen@eksjo.se

Fax:

0381-166 00