LYSSNA

Tävling Hemma i Eksjö

Här kan du som läsare av Hemma i Eksjö tävla om biljetter till några av sommarens evenemang. Tävlingen är öppen till och med den 20 juni 2022.

Så här deltar du i utlottningen:

  • Skicka in talongen som finns i senaste numret av Hemma i Eksjö

eller

  • fyll i tävlingsformuläret nedan med namn, telefonnummer och vilken biljett du är intresserad av. Läs igenom texten om personuppgiftsbehandling och klicka sedan på "Skicka" längst ner.

Vinnarna kontaktas via telefon.

Tävlingsfomulär
TävlingsfomulärKryssa i vilket evenemang du är mest intresserad av: * (obligatorisk)
Kryssa i vilket evenemang du är mest intresserad av:Behandling av personuppgifter enligt dataskyddsförordningen
När du deltar i tävlingen samtycker du till att Eksjö kommun, genom kommunledningskontoret, genomför en personuppgiftsbehandling om dig. Informationen samlas in av kommunikationsavdelningen som nås via Eksjö kommuns kontaktcenter, telefon 0381-360 00 eller e-post kommun@eksjo.se. Personuppgifterna (namn och telefonnummer) behandlas för att vinnarna i tävlingen ska kunna kontaktas. Den rättsliga grunden för behandlingen är samtycke. Personuppgifterna kommer inte att föras över till tredje land. Uppgifterna om dig kommer inte att lagras utan raderas efter avslutad tävling. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ett samtycke genom att kontakta kommunen. Om du väljer att återkalla ditt samtycke påverkar det inte kommunens lagliga rätt att använda personuppgifterna innan samtycket återkallades. Mer information om hur Eksjö kommun hanterar dina personuppgifter finns på www.eksjo.se/personuppgifter

Kontakt

Kontaktcenter

Besök:

Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö

Telefon:

0381-360 00

E-post:

kommun@eksjo.se

Fax:

0381-166 00

 TILLBAKA
Hjälpte informationen dig?

Sidan senast uppdaterad:

Tävling Hemma i Eksjö

Här kan du som läsare av Hemma i Eksjö tävla om biljetter till några av sommarens evenemang. Tävlingen är öppen till och med den 20 juni 2022.

En text som ni kan byta i kontaktboxen. Ta bort modulen så syns inte övrigtfältet. När texten är uppdaterad, ta bort utropstecknet i modulnamnet.

Till toppen

Kontaktcenter

Besök:Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381–360 00

E-post: kommun@eksjo.se

Fax:0381–166 00

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Torsdagar jämna veckor 8.00–15.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Besök:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Dag före röd dag, dag före midsommarafton, julafton och nyårsafton, samt vid så kallade klämdagar stänger Kontaktcenter klockan 12.00.

Felanmälan

Felanmälan om el, fjärrvärme, sop- och avfallshantering, vatten- och avloppsledningar, gator, park och bredband görs till Eksjö Energi.