Logotyp Eksjö kommun

Klubbstugor

I Eksjö kommun finns ett antal föreningsägda klubbstugor som hyrs ut för olika ändamål, till exempel till kurser, möten eller privata tillställningar. För bokningar eller förfrågan om priser, kontakta respektive förening.

Bruzaholm SK:s klubbstuga, Bruzaholm

Cirka två mil öster om Eksjö tätort ligger Bruzaholm SK:s klubbstuga. Stugan ägs och drivs av Bruzaholms SKlänk till annan webbplats. Vid klubbstugan ligger det en grusad 11-manna plan.

EBK-stugan, Eksjö

EBK-stugan är Eksjö Bollklubbslänk till annan webbplats klubbstuga som ligger på Storegårdsområdet bakom ishallen i Eksjö. EBK-stugan består av ett samlingsrum med plats för 60 sittande, ett fullutrustat kök, ett kansli samt ett materielrum.

ESLS:s och IBK Husars klubbstuga, Eksjö

Eksjö Sim- och Livräddningssällskapslänk till annan webbplats och Innebandyklubben Husarslänk till annan webbplats klubbstuga ligger på Storegårdsgatan med utsikt över sjön Hunsnäsen i Eksjö.

IF Eksjö Fotbolls klubbstuga, Eksjö

IF Eksjö Fotbollslänk till annan webbplats klubbstuga ligger i direkt anslutning till Ränneborgs IP, cirka 1 kilometer väster om Eksjö centrum. I lokalen inryms en storstuga, ett kansli, kök samt ett sammanträdesrum.

Nytomtavallen, Hult

På Nytomtavallen i Hult, cirka en mil öster om Eksjö, finns en klubbstuga. Stugan ägs och drivs av IFK Hultlänk till annan webbplats.

Skidstugan, Eksjö

Skidstugan ligger väster om Eksjö tätort, i direkt anslutning till Högefälle spårområde. Stugan ägs och drivs av Eksjö Skid- och orienteringsklubblänk till annan webbplats. Klubbstugan Skidstugan består av ett samlingsrum samt ett fullutrustat kök. Till stugan hör dessutom en omklädningsrumsbyggnad. Anläggningen är lämplig för mindre konferenser, möten, kurser, fester, träningsläger och liknande. Vid Skidstugan finns också ett vindskydd och en grillplats. Här finns också en pulkabacke, ett elljusspår på 4 km och välpreparerade skidspår på 2,5 och 5 km.

Bild på Skidstugan i Eksjö

Örnstugan, Eksjö

Örnstugan ligger naturskönt vid sjön Norra Vixen strax utanför Eksjö tätort. Stugan ägs och drivs av föreningen Unga Örnar och hyrs ut till företag, föreningar och andra organisationer. Den består av ett fullutrustat kök, en storstuga och en fristående toalettbyggnad. Till stugan finns två bryggor, grillplats samt en öppen yta för lek och bollspel.

Kontaktperson: Christer Sundblad, telefon 070-379 62 86

Kontakt

Kontaktcenter

Besök:

Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö

Telefon:

0381-360 00

E-post:

kommun@eksjo.se