Jobb- och utbildningsmässa 2019

Jobb- och utbildningsmässa 2019

Jobb- och utbildningsmässan 2019 anordnas onsdagen den 20 mars i Olsbergs Arena i Eksjö. Mässan är gratis för alla besökare och har öppet mellan klockan 13.00 och 19.00.

Syftet med Jobb- och utbildningsmässan är att skapa en mötesplats för arbetsgivare, utbildningsanordnare, studerande och arbetssökande. Målet är att på lång sikt säkra behovet av arbetskraft med rätt kompetens, samt att stärka det lokala arbetslivet. Mässan arrangeras av Eksjö kommun i samarbete med Arbetsförmedlingen och Eksjö.nu.

Henrik Fexeus

NYHET! Henrik Fexeus föreläser på mässan
"Om konsten att få mentala superkrafter och hur vi kan använda vår hjärna mer effektivt."

Henrik är rankad som en av världens främsta kroppsspråksexperter. Hans underhållande och engagerande stil som föreläsare har tagit honom över hela världen, från USA, Mexico och Karibien till England, Spanien och Ryssland. I sin föreläsningen förklarar Henrik hur du kan använda din hjärna betydligt mer effektivt än du gör. Du lär dig enkla genvägar och psykologiska trix för att nå resultat du inte trodde var möjliga, inom områden du inte trodde du kunde något om.

Föreläsningen "Mentala superkrafter – Bootcamp för din hjärna" med Henrik Fexeus börjar klockan 18.00. Biljetter säljs på Eksjö Tourist Center och kostar 100 kronor. Biljetter kan reserveras via Eksjö Tourist Center på telefon 0381-361 70.

För besökare

Varmt välkommen till Jobb- och utbildningsmässan den 20 mars 2019 på Olsbergs Arena i Eksjö. Då har du möjlighet att träffa flera arbetsgivare och utbildningsanordnare i personliga möten för att få mer information om aktuella utbildningar och jobb.

Jobb- och utbildningsmässan ger dig möjlighet att inspireras och få tips om jobb- och utbildningsmöjligheter i vår region, mingla med arbetsgivare och dela ut ditt CV och upptäcka nya karriärvägar.

Datum: Onsdagen den 20 mars 2018
Tid: 13.00-19.00
Plats: Olsbergs Arena, Eksjö

Fri entré!

Varmt välkommen!

För högskolestudenter

Är du studerande vid Jönköping University, Linnéuniversitetet eller Linköpings Universitet?

Då är du välkommen att följa med till 2019 års Jobb- och utbildningsmässa i Eksjö! Eksjö kommun hämtar upp dig och dina studiekamrater vid ditt universitet och kör dig till mässan den 20 mars. Vi bjuder på resa, lunch, eftermiddagsfika och entrén till föreläsningen med Henrik Fexeus!

 Som arrangör kommer vi och hämtar dig med buss klockan 11.30 vid:
• Jönköping University, Gjuterigatan 5
• Linnéuniversitetet, Universitetsplatsen 1
• Linköpings Universitet, Mässter Mattias väg, parkeringsplats Zenit

Hemresa sker klockan 19.00 från Olsbergs Arena. Vid frågor kontakta Jennie Heimdal, näringslivsutvecklare vid Eksjö kommun, på telefon 0381-368 45 eller via e-post, jennie.heimdal@eksjo.se

OBS! Anmälan är bindande. Avbokning måste ske via e-post eller telefon till Jennie Heimdal senast 18 mars klockan 15.00, annars debiteras du en kostnad på 100 kronor.


För utställare

Varmt välkommen som arbetsgivare eller utbildningsanordnare att ställa ut på jobb- och utbildningsmässan i Eksjö! Här har du möjlighet att träffa både studerande och arbetssökande i personliga möten och berätta mer om ert erbjudande och inspirera till utbildning, framtida yrkesval och aktuella jobb.

En dag – två målgrupper

Mässdagen är uppdelad i två pass. Det första passet riktar sig mot elever från Eksjö kommuns grund- och gymnasieskolor som besöker mässan i syfte att inspireras inför framtida studie- och yrkesval. Det andra passet är öppet för allmänheten och då är målgruppen människor som söker jobb, vill byta arbete, eller ha studievägledning. På eftermiddagen förväntas även studenter från högskolor, universitet och yrkeshögskolor.

Boka monterplats

Du som är arbetsgivare eller utbildningsanordnare är varmt välkommen att kontakta Jennie Heimdal via telefon 0381-368 45 eller via e-post, jennie.heimdal@eksjo.se, för mer information om mässan och bokning av monteryta.

Varmt välkommen med er bokning!

Programblad och utställare 2019

Utställare på mässan 2019:

EnRival
Attends Healthcare
SiS Långanäs
Arbetsförmedlingen
Högskolan i Borås
Blekinge Tekniska Högskola
Svenska kyrkan
Campus i Småland
Träcentrum
Linnéuniversitetet
Astar
Vetlanda Lärcentrum/Högskolan Gislaved
VELDI
Teknikcollege
Campus i12/Vux i12
Lunnagårds sjukhem
Vetlanda kommun
Swedbank Eksjö
Bruzaholms Bruk
Aneby kommun
Wikan Personal
Folktandvården
Eksjöhus
Region Jönköpings län
Sherwin Williams
Ung Företagsamhet
Familjeterapeuterna Syd
Försvarsmakten
Atollen Omsorg
Eksjö Energi
Uniflex
Eksjö kommun

Kontakt och bokning av monterplats

Kontaktcenter

Besök:

Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö

Telefon:

0381-360 00

E-post:

kommun@eksjo.se

Boka monterplats
Kontakta Jennie Heimdal, telefon 0381-368 45 eller via e-post, jennie.heimdal@eksjo.se

HJÄLPTE DEN HÄR SIDAN DIG? JA NEJ

Sidan senast uppdaterad: 15 mars 2019

Jobb- och utbildningsmässa 2019 i Eksjö kommun

Den 20 mars 2019 arrangerar Eksjö kommun tillsammans med Arbetsförmedlingen och Eksjö.nu en stor jobb- och utbildningsmässa i Olsbergs Arena i Eksjö

En text som ni kan byta i kontaktboxen. Ta bort modulen så syns inte övrigtfältet. När texten är uppdaterad, ta bort utropstecknet i modulnamnet.

long: 57.6657577 Lat: 14.9833921

Storegårdsgatan 3A

Eksjö

Olsbergs Arena

Till toppen

Translate page

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontaktcenter

Besök:Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381–360 00

E-post: kommun@eksjo.se

Fax:0381–166 00

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Torsdagar jämna veckor 8.00–15.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Besök:

Måndag–fredag 8.00–14.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Dag före röd dag och vid så kallade klämdagar stänger kontaktcenter klockan 12.00.

Felanmälan

Felanmälan om el, fjärrvärme, sop- och avfallshantering, vatten- och avloppsledningar, gator, park och bredband görs till Eksjö Energi.