LYSSNA

 • Krisbered­skaps­veckan – 26 september till 2 oktober
  Ett långvarigt strömavbrott eller annan allvarlig störning i samhället kan göra att vardagen vänds upp och ner. Ta del av föreläsningar och aktiviteter under Krisberedskaps­veckan och lär dig mer om hur du kan förbereda dig inför en samhällskris!
  Läs mer

 • Kommunfullmäktige sammanträder den 29 september
  Kommunfullmäktige sammanträder torsdagen den 29 september, klockan 18.00 i kommunfullmäktigesalen i Stadshuset, Eksjö. Sammanträdet är offentligt, välkommen!
  Läs mer

 • Förslag till budget 2023–2024 och verksamhetsplan 2025
  Ett förslag till beslut om budget för 2023–2024, samt verksamhetsplan 2025 (sektorsramar), togs fram då ledningsutskottet i Eksjö kommun sammanträdde tisdagen den 20 september.
  Läs mer

 • För dig som vill starta företag i Eksjö kommun
  Går du i tankar om att starta företag? För att skapa goda möjligheter att starta nya företag bjuder Eksjö kommun in till starta eget-kurser under hösten. Målgruppen är nya entreprenörer och personer med en företagsidé.
  Läs mer

 • Biblioteken är stängda torsdag den 22 september
  På grund av personalutbildning är Eksjö stadsbibliotek och biblioteket i Mariannelund stängda torsdag den 22 september.Eksjö stadsbibliotek är meröppet mellan klockan 17 och 22.
  Läs mer

 • Dags att ansöka om bidrag från fonder och stiftelser
  Du som invånare i Eksjö kommun kan söka bidrag från olika donationsfonder och stiftelser. Din ansökan måste vara hos kommunen senast den 30 september.
  Läs mer

 • Felaktigt utskick med dubbla fakturor
  Under vecka 37 har det felaktigt skickats ut två likadana fakturor för vård och omsorg. Du som har autogiro kan bortse från fakturan som kommit via posten. Du som betalar manuellt betalar en av fakturorna.
  Läs mer

 • Reviderad grafisk profil 
  En reviderad grafisk profil för Eksjö kommun antogs 6 september i kommun­styrelsen. Den grafiska profilen har en uppdaterad logotyp, nya och fler färger samt nya mallar för kommunikations­material. Införandet kommer ske successivt.
  Läs mer

 • Valnämndens preliminära röst­räkning och preliminärt valresultat
  Onsdagen den 14 september genomför valnämnden sin preliminära rösträkning som är öppen för allmänheten. Då räknas de förtidsröster och brevröster som inte hann fram till vallokalen under valdagen. På Valmyndighetens webbplats kan du bland annat se det preliminära resultatet för val till kommunfullmäktige.
  Läs mer

 • Flagga på halv stång till minne av avliden förtroendevald
  I dag flaggas det på halv stång utanför Stadshuset i Eksjö för att hedra en förtroendevald i kommunfullmäktige som har gått bort under helgen.
  Läs mer
Hjälpte informationen dig?

Sidan senast uppdaterad:

Nyheter från Eksjö kommun via RSS

Prenumerera på nyheter från Eksjö kommun via RSS

En text som ni kan byta i kontaktboxen. Ta bort modulen så syns inte övrigtfältet. När texten är uppdaterad, ta bort utropstecknet i modulnamnet.

Till toppen

Kontaktcenter

Besök:Södra Kyrkogatan 4, Eksjö

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381–360 00

E-post: kommun@eksjo.se

Fax:0381–166 00

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Torsdagar jämna veckor 8.00–15.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Besök:

Måndag–fredag 8.00–16.00
Lunchstängt 12.00–12.45

Dag före röd dag, dag före midsommarafton, julafton och nyårsafton, samt vid så kallade klämdagar stänger Kontaktcenter klockan 12.00.

Felanmälan

Felanmälan om el, fjärrvärme, sop- och avfallshantering, vatten- och avloppsledningar, gator, park och bredband görs till Eksjö Energi.