Photo: Stocksnap Bild: Två personer sitter i soffan med datorer
LYSSNA

Studentinformation

Som student på Campus i12 finns här samlad information om vad du kan tänka på. Bland annat ditt boende, folkbokföring och vad det finns för särskilt stöd att få vid behov.

Studentwebben Jönköping University

Studentwebben

På studentwebben når du all information du behöver veta som registrerad student på en kurs eller program på Jönköping University.

Studentwebben Jönköping Universitylänk till annan webbplats

Boende under studietiden

Boendealternativ

Som student på Campus i12 ordnar man sitt eget boende under studietiden. Nedan finns lite alternativ på hur man kan söka boende. Det rekommenderas att man söker boende i mycket god tid före uppstart då det är högt tryck på de små rum och lägenheter som finns i Eksjö.

Sök bostad hos Eksjöbostäder samt hos privata hyresvärdar.

Eksjöbostäder och privata hyresvärdar

Facebook-grupp som är till för dig som söker boende i Eksjö men även till nytta för dig som har en bostad, lägenhet, rum att hyra ut.

Facebook-grupp för lokalt boendelänk till annan webbplats

Eksjö camping ligger ett stenkast från Campus i12 och ligger vackert bredvid Hunsnäsen. På Eksjö camping kan man boka stugor i olika storlekar och är ett tillfälligt alternativ under tiden man inväntar ett mer permanent boende.

Eksjö campinglänk till annan webbplats

Genom turistbyrån kan man hitta alternativa lösningar på sitt boende under tiden man inväntar ett mer permament boende.

Eksjö Turistbyrålänk till annan webbplats

Movänta camping ligger 10 kilometer öster om Eksjö och kan vara ett tillfälligt alternativ på boende under tiden man väntar på ett mer permanent boende i Eksjö. Movänta camping erbjuder hyra av stugor i olika storlekar.

Movänta campinglänk till annan webbplats

Folkbokföring i Eksjö

Särskilt stöd

Pedagogiskt stöd och tillgänglighet

Du själv har möjlighet att påverka så att din studietid blir optimal för dig om du behöver särskilt stöd.

Övergripande på Campus i12 strävar vi efter att skapa en miljö som passar alla människor. Det betyder att du själv har möjlighet att påverka så att din studietid blir optimal för dig. Har du till exempel dyslexi, så kan du få tentor upplästa istället för i skrift.

Campus i12´s lokaler är anpassade för rullstolsburna.

Att tänka på

  • Om du blivit antagen till en utbildning och vet att du kommer att behöva särskilt pedagogiskt stöd, ta kontakt med utbildningsanordnaren i ett tidigt skede för att informera om vilka insatser som kan behövas.
  • Du behöver ha tänkt igenom ditt stödbehov och kunna visa på de omständigheter som talar för att du har ett verkligt behov av extra stödinsatser.

Distansstudier

Distansstudent

Om du bor i Eksjö kommun och läser distanskurs på någon annan högskola, kan du skriva din tenta hos oss på Campus i12. Du kan också som student använda våra lokaler som studieplats och vi kan också erbjuda studieplats med dator om det finns vid det tillfället du behöver.

Hör av dig i god tid innan planerad studietid så ser vi till att du får tillgång till det du behöver som till exempel dator, gruppgrum och passerkort.

Karin Nordin

Expedition/samordnare 
0381-361 20


karin.nordin@campusi12.seHJÄLPTE DEN HÄR SIDAN DIG? JA NEJ

Sidan senast uppdaterad: 16 december 2019

Studentinformation för studenter på Campus i12.

Som student på Campus i12 finns här samlad information om vad du ska tänka på med bland annat ditt boende, folkbokföring och vad det finns för särskilt stöd att få vid behov.

Webbadress: www.campusi12.se E-post: info@campusi12.se Telefon: 0381-361 20

Kaserngatan 24A #lat: 57.671406 lng: 14.977061$Satt via lng lat Kaserngatan 12B #lat: 57.671400 lng: 14.973585$Satt via lng lat

Campus i12

Besök:Kaserngatan 24A

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381-361 20

E-post: info@campusi12.se

Öppettider

Telefon:

Måndag–fredag 8.00–16.00

Besök:

Translate page

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.