LYSSNA

Uppdatering distansstudier 30 mars 2021

Efter påsklovet börjar årskurs 3 att vara inne på skolan och ha närundervisning hela tiden. Årskurs 1 och 2 kommer att ha växelvisdistans varannan vecka. IM och Gysär fortsätter som vanligt att ha närundervisning på heltid.

Igår hade vi ett stort möte med länets gymnasiechefer och skolchefer samt smittskydd gällande upplägg av distansundervisning framöver.
Utifrån detta möte beslutar vi nu att det som vi tidigare har skrivit är det som ska råda.

Från och med vecka 15 har årskurs 3 undervisning på plats hela tiden och växelvis distans med årskurs 1 och 2. Beslutet gäller vecka 15 och 16 men kommer sannolikt förlängas ytterligare men kring detta får vi återkomma längre fram.

Vecka 15: Årskurs 3 och årskurs 1 på plats samt IM och Gysär
Vecka 16: Årskurs 3 och årskurs 2 på plats samt IM och Gysär

Smittskydd ber oss att alla att om vi undviker fester, övernattningar, sociala sammanhang och träffas bara utomhus så kommer detta har en gynnsam påverkan på smittspridningen vilket i sin tur kommer ge oss ett bättre läge för närundervisning framöver.

Kontakt

Eksjö Gymnasium

Besök:

Läroverksgatan 8, Eksjö

Post:

Eksjö kommun, 575 80 Eksjö

Telefon:

0381 - 363 30

E-post:

eksjogyinfo@eksjo.se

 TILLBAKA

Du som elev har nu möjlighet att boka in dig på ett eller flera pass under påsklovsveckan där du kan få lite extra stöd av lärare i flera olika kurser.

Du som elev har nu möjlighet att boka in dig på ett eller flera pass under påsklovsveckan där du kan få lite extra stöd av lärare i flera olika kurser.

Här läggs information in som ska synas under övrigt i kotakta oss boxen. Det går bra att lägga in länkar och telefonnummer, ex. verksamhetens egen sidalänk till annan webbplats eller 073-1234567

Eksjö Gymnasium

Besök:Läroverksgatan 8

Post:575 80 Eksjö

Telefon: 0381- 363 30

E-post: eksjo.gyinfo@eksjo.se

Öppettider

Telefon:

Måndag-fredag 08.00-16.30

Besök:

Translate page

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.