Bidrag till organisationer och föreningar

Är du med och driver en brukarorganisation eller intresseförening inom social verksamhet? Då har ni möjlighet att söka bidrag för både lokal- och verksamhetskostnader.

Föreningsbidrag följer den politiska viljeinriktningen att stödja föreningar som bidrar med aktiviteter riktade till människor inom social verksamhet.

Syftet med bidraget är att stödja möjligheter till att stimulera medborgarnas engagemang, bidra till en meningsfull fritid, motverka ensamhet och ohälsa och därmed öka människors fysiska, psykiska och sociala hälsa. Bidrag kan sökas både för lokalbidrag och för verksamhetsbidrag.

Sista ansökningsdag är den 31 oktober varje år.

Sociala sektorn

socialasektorn@eksjo.se

Sidan senast uppdaterad: 5 mars 2019

Bidrag till organisationer och föreningar i Eksjö kommun